16.11.2021: Sæt musik- og kulturskolen på den kommunale dagsorden!

Den 16. november 2021

Kursus med inspiration og greb til, hvordan du styrker musik- og kulturskolens rolle lokalt.

Den 16. november 2021 er der kommunalvalg. Ved indgangen til en ny valgperiode i kommunerne er det oplagt at sætte dagsordener, danne nye relationer og se med friske øjne på de lokale kulturelle miljøer og muligheder.

På dette kursus vil Maria Steno bidrage med viden og inspiration til, hvordan din musik- og kulturskoles indflydelse lokalt kan øges. Kurset vil tillige lægge op til refleksion og erfaringsudveksling deltagerne imellem – både i forhold til arbejdet med de lokale relationer og med at få indflydelse på kommunalpolitiske narrativer og processer.

Maria Steno er en erfaren underviser og oplægsholder med stort kendskab til den kommunale sektor som tidligere kommunalpolitiker og forfatter til bogen ’Lokal Lobbyisme’. Maria rådgiver en lang række foreninger og kommuner og har en baggrund fra CBS og RUC, kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese samt 20 års erfaring fra lokalpolitik.  

Tid og sted:

Tirsdag den 9. november, kl. 09.30-15.00 (Horsens Musikskole, Horsens)

eller

Torsdag den 11. november, kl. 09.30-15.00 (Furesø Musikskole, Farum)

Målgruppe: Kurset henvender sig primært til ledere og nøglemedarbejdere i musik- og kulturskolerne. Kurset vil være en blanding af oplæg, refleksion og videndeling blandt deltagerne.

Pris: 1.750 kr./person, dækker kursusafgift og forplejning.

Tilmeldingslink:  DMK-kursus i nov 21 om at styrke lokal indflydelse

Tilmeldingsfrist: onsdag den 29. september, kl. 12.00

Mini-survey