Netværksmøde for mellemledere: 7. marts 2024

Tema:
Motivation og paradokser i ledelse

DATO: Tirsdag 7. marts 2024, kl. 10.00-16.00
STED: Phønix, Schacksgade 39, 5000 Odense

Til dette netværksmøde fordyber vi os i vores egen ledelsesstil. Erhvervspsykolog David Lindekilde kommer og faciliterer dagen for os. Vi skal f.eks snakke motivation, paradokser i ledelse og reflektere over ledelsesgrundlag.

David er selvstændig erhvervspsykolog og arbejder med at styrke virksomheder gennem kultur, strategi, ledelse og medarbejdertrivsel.

Læs mere om David Lindekilde HER

Pris: 450,-

Tilmeldingsfrist: 1. marts (hvorefter linket lukkes)

Om netværket: Netværket henvender sig til både pædagogiske og administrative mellemledere i musik- og kulturskolerne.

Netværket mødes fysisk to gange årligt (der er mulighed for online-deltagelse). Derudover, har netværket en lukket Facebookgruppe: ”Netværk for mellemledere i musik- og kulturskoler”, hvor der kan sparres uformelt i hverdagen.

Mål med netværket: Formålet er kollegial sparring, arbejdsglæde, inspiration, udvikling og kvalificering. ­Netværket giver mulighed for videndeling og udveksling af gode råd i forhold til diverse dilemmaer i arbejdet som mellemleder. 

DMK netværket ledes af en frivillig styregruppe,
som pt. består af:

  • Maibrit Baagøe Schmidt, souschef på Odense Musikskole. DMK-bestyrelsesmedlem, cand.mag. i fransk og althornspiller i FDF Odense Brass Band.
  • Thomas Lynghus Thomsen, souschef på Holbæk Kulturskole. Diplom i kulturledelse ved Dansk Scenekunstskole / Professionshøjskolen Absalon. Tidligere underviser i trommesæt og sammenspil gennem 25 år.
  • Maria Breiner Nielsen, viceleder på Herning Musikskole: BA i musikvidenskab og markedsføringsøkonom AK. Klassisk korsang og barbershop i Aarhus.
  • Troels Aarøe Nissen, souschef på Assens Musikskole. Cand.mag. i musikvidenskab, suppleret med erhvervsøkonomi. Diplom i offentlig ledelse. Elsker at spille trommer.
Tilmelding
Mini-survey