27.09.2021:Samarbejde og pædagogik i klasseundervisning

Mandag den 27. september 2021, kl. 09.30–11.50

Webinaret sætter fokus på samarbejdet mellem undervisere i folkeskolen og i musik- og kulturskolen og på pædagogik i klasserumsundervisning. Webinaret ligger i forlængelse af det webinar, som DMK udbød i februar 2021 ’Veje til at lykkes med samarbejdet mellem folkeskole og musik- og kulturskole om elevernes musikalske fællesskab’.

Formålet er at give teoretiske og praktiske værktøjer til arbejdet med motiverende undervisningsforløb for både elever og undervisere.

Webinaret er udarbejdet i relation til OrkesterMester-projektet, som DMK er projektejer af. Men da arbejdet med pædagogik i klasserumsundervisning og samarbejde mellem folkeskole og musik- og kulturskole er relevant for alle, har vi derfor valgt også at tilbyde webinaret til alle interesserede DMK-medlemsskoler.

Webinaret er gratis. Tilmelding via nedenstående link er dog nødvendig for at modtage zoom-link.

Tilmeldingslink DMK webinar 27. sep 21, om samarbejde og pædagogik

Tilmeldingsfrist: onsdag den 22. september, kl. 14.00

Nyheder

Ny rapport: Det Gode Børneliv – ifølge børnene

DMK deltog i dag i lanceringen af rapporten ’Det Gode Børneliv – ifølge børnene’. Rapporten, der er udarbejdet af LEGO Fonden og Tænketanken Mandag Morgen, er en undersøgelse af hvad børnene selv forstår, ser, føler og oplever som det gode børneliv.

Læs mere »