Vær med i forskningsprojekt

Forskningsprojektet DELTAG undersøger deltagerkulturen i Danmarks kulturhuse, kulturinstitutioner og kulturaktiviteter. Også relevant for musik- og kulturskoler.

Aarhus Universitets Institut for Kultur og  Kommunikation og Center for Kulturevaluering står for undersøgelsen, der gennem aktiv deltagelse som en del af sin undersøgelsesmetode vil skabe ny viden om kulturelle deltagelsesformer i Danmark. 

Projektet er et samarbejde mellem organisationen Kulturhusene og Aarhus Universitet og retter sig bredt mod deltagelsesformer i det danske kulturliv. Derfor også mod DMKs medlemmer og de kulturelle aktiviteter, som Musik- og Kulturskolerne varetager. Hvis I som organisation kunne tænke jer at deltage, kan I læse mere om projektet og jeres muligheder for at være med på kulturhusene.dk eller se en kort video introduktion på dette link.

Nyheder

Ny rapport: Det Gode Børneliv – ifølge børnene

DMK deltog i dag i lanceringen af rapporten ’Det Gode Børneliv – ifølge børnene’. Rapporten, der er udarbejdet af LEGO Fonden og Tænketanken Mandag Morgen, er en undersøgelse af hvad børnene selv forstår, ser, føler og oplever som det gode børneliv.

Læs mere »