Ny undersøgelse af ’Digitale undervisningsaktiviteter på musik- og kulturskolerne i foråret 2020’

Som følge af Corona-virus lukkede store dele af Danmark ned i foråret 2020. De danske musik- og kulturskoler lukkede ned for det fysiske undervisningsrum, men op for det digitale. Det udløste en stor idérigdom og initiativlyst i forhold til de digitale muligheder for undervisning af og kontakt med elever. 

Rapporten ’Digitale undervisningsaktiviteter på musik- og kulturskolerne i foråret 2020’ fremlægger en undersøgelse af de digitale undervisningsaktiviteter hos DMKs medlemmer i forbindelse med nedlukningen fra 12. marts og frem til undersøgelsesperioden i juni 2020. 

Rapporten tegner et billede af, hvilke aktiviteter, der har fungeret godt og mindre godt og skal fungere til videre udfoldelse og samarbejde i sektoren om, hvad der er værd at bygge videre på.

Du kan læse rapporten her…

Nyheder

Ny rapport: Det Gode Børneliv – ifølge børnene

DMK deltog i dag i lanceringen af rapporten ’Det Gode Børneliv – ifølge børnene’. Rapporten, der er udarbejdet af LEGO Fonden og Tænketanken Mandag Morgen, er en undersøgelse af hvad børnene selv forstår, ser, føler og oplever som det gode børneliv.

Læs mere »