OrkesterMester: Tak for i år – vi ses i 2024!

OrkesterMesterFesterne var igen i 2023 nogle fantastiske fester! Tre gange fyrede vi den af med symfoniorkestre og børn fra hele Danmark, der var med til at løfte koncerthusenes tage!

Jeg oplevede enormt mange velforberedte og engagerede børn. Der både til workshop, prøveforløb og koncert med symfoniorkestret var fokuserede og stolte af at være en del af OrkesterMester.

I år spillede Orkestermester-deltagerne med på et genremæssigt afvekslende repertoire, og det var fint at opleve, hvordan alt fra Pharells ’Happy’ til Mozarts ’ABC’ giver alle musikerne – nye som erfarne – gejst og musikalsk fællesskab

Derudover er det altid en stor glæde at opleve, at forældreopbakningen er stor til OrkesterMesterFestens koncerter. Både i DR Koncertsal og Aarhus Musikhus var der stort set udsolgt – med stolte søskende og forældre, der sang, filmede og klappede med undervejs. Det er virkelig en festlig begivenhed!

Vi ser frem til juni 2024, hvor vi har mulighed for at afvikle OrkesterMester-Fest med Aalborg Symfoniorkester og DR Symfoniorkestret!

1.000 sommerhilsner fra

Maja Joss-Børch, projektleder, OrkesterMester

Mini-survey