Online-kursus: Lær at lave video med telefonen

(Dette videokursus er for alle med tilknytning til OrkesterMester)

DATO: Tirsdag 1. oktober 2024, kl. 9:00-14:30

STED: Zoom (link sendes ud ca. en uge før kursusstart sammen med online forberedelsesmateriale).

Video får flere visninger end alt andet på de sociale medier. F.eks. får video-opslag på LinkedIn 1.200 pct. flere visninger end tekst- og foto-opslag.

Hvis I mestrer kunsten at lave en god video, har I en enestående mulighed for at fortælle de gode, spændende, rørende eller lærerige historier, som I oplever i forbindelse med OrkesterMester. På dette kursus får I et værktøj til at dele den spilleglæde og det sammenhold, som børnene oplever i orkestret eller koret.   

Desuden kan video benyttes som supplerende undervisningstilbud. Fordelene er, at eleverne får adgang til inspiration, undervisning og repetition på internettet 24/7.

Dette videokursus er derfor relevant for alle, der ønsker at fortælle de gode historier om OrkesterMester. Alt, I behøver for at deltage, er en android eller iPhone og en app, du kan bruge gratis, så længe du ønsker (Vi benytter CapCut på kurset).

Hvad får I ud af at deltage på kurset:

  • Viden om professionel videoproduktion med telefoner og tablets
  • Analytiske greb til udarbejdelse af video
  • Praktiske værktøjer til produktion af video
  • Inspiration til brug af telefonen som kamera, videoredigering og video/fotoarkiv

Underviser: Cand.mag., journalist og Mobilvideospecialist, Thomas Dahl Nordlund

Forberedelse: Bemærk, at der også vil være ca. 30 – 60 minutters ­online-forberedelse. Her får deltagere også vejledning i at hente den app, der skal bruges.

Forudsætning for deltagelse: Det er vigtigt, at deltagerne er dus deres mobiltelefon, da der ikke er mulighed for teknisk support på kurset.

Tilmeldingsfrist: 10. september 2024 (hvorefter linket lukkes).
Maks. 25 deltagere pr. hold. Ved stor tilslutning oprettes flere hold.

Begynderkursus: Gruppe op til 25 deltagere.

Lær at lave video med telefonen (OrkesterMester)

Om dig

Navn(Påkrævet)
E-mail(Påkrævet)

Kursusbetingelser(Påkrævet)
For at alle kursister får størst udbytte af kurset, beder vi dig bekræfte, at du er indforstået med at afsætte den nødvendige tid til forberedelse inden kursusstart (ca. ½-1 time) og at du ligeledes inden kursusstart har installeret app’en CapCut på din telefon (materiale til brug for forberedelse samt vejledning i installation af app’en CapCut sendes til dig via e-mail inden kursusstart). Det er vigtigt, at du er dus med din mobiltelefon, da der ikke er mulighed for teknisk support på kurset.
KulturskolenNORDDJURS logo lille - Danske Musik- og Kulturskoler
Kira Andersen
Elevkoordinator og danselærer, KULTURSKOLEN NORDDJURS
"Kurset var en stor succes. Jeg var imponeret over, hvor godt det fungerede online. Thomas var som underviser rigtig god til at ’sætte rummet’. Den fleksible opbygning og muligheden for dykke ned i relevante emner gjorde, at vi kom hele vejen rundt i forhold til, hvor vi står, og hvad vi har brug for for at komme videre. Vi evaluerede kurset nogle dage efter: Der var ’thumbs up’ hele vejen rundt, vores mål og forventninger blev opfyldt. Det har tydeligvis sat skub i produktionen af videoer til undervisning og PR"
top logo 03 - Danske Musik- og Kulturskoler
Christian Larsen
Musikskoleleder, HJØRRING MUSISKE SKOLE
Mini-survey